dijous, 3 de maig de 2007

10 de maig, Igualada. Agenda

Queda només una setmana per la trobada d'Igualada, i els preparatius van a tota vela. En Diego i en José Miguel ja estan preparant les seves ponències (de Plataformes i arquitectures, i Programació respectivament). Per altra banda, hem preparat un bonic folletó, en PDF, que estem fent servir per donar a conèixer l'event via correu electrònic.

Per altra banda, confirmada l'agenda de la primera reunió a Igualada, en línia del què va estar comentant en José Miguel. Com podeu veure si us descarregueu el PDF, els temes que tractarem seran:

Presentació del CatDotNet

Breu repàs de què és un grup d’usuaris, què és la INETA, el per què d'un grup d’usuaris de la Catalunya Central, com funcionarà el CatDotNet, mecanismes de trobada i propers events.

Plataformes i arquitectures: L’estat de l’art

 • # Integració de Sistemes a la Plataforma Microsoft
  Totes les companyies necessiten integrar llurs aplicacions i dades. Quina és la tecnologia Microsoft més adequada en cadascun dels casos?
 • # Business Process Management de Microsoft
  Regles de negoci i fluxos de treball fàcilment modificables. Veurem la plataforma BPM de Microsoft (WWF, Office Sharepoint 2007, etc.).
 • # Plataforma Business Intelligence de Microsoft
  Que és el Business Intelligence? Quines eines, productes i tecnologies ofereix Microsoft? Aprèn que és un cub, un DataWareHouse, una KPI...
 • # Office Business Applications [OBA]
  Microsoft Office és l’eina ofimàtica més utilitzada a tot el món. Però no és solsament això, sinó que també és absolutament programable. L’OBA és una de les plataformes mes potenciades actualment per Microsoft.

Transaccions, eines i aprenentatge

 • # Transaccions, com s’implementen i gestionen?
  Coneix les noves aportacions de .NET Framework 2.0. Veurem quan, com i per què utilitzar transaccions a les nostres aplicacions i serveis.
 • # Eines
  Vols coneixes eines gratuïtes i indispensables pel desenvolupament? Avui: Internet Explorer Developer Toolbar i Fiddler.
 • # “Desarrollador 5 Estrellas”
  Apunta’t a aquesta iniciativa de Microsoft i aprèn des del principi els fonaments de programació de .NET amb aplicacions Windows, Web i les novetats del .NET Framework 3.0 amb documentació i guies gratuïtes.